Padelcompetitie informatie Winter 2023/2024

Deze competitie telt 7 speeldagen in de maanden november tot en met februari, waarbij er om de 14 dagen gespeeld wordt.
De competitie bestaat uit vier dubbelpartijen.

Door het toevoegen van deze competitie kun je dus het hele jaar padelcompetitie spelen. Ideaal om je padelskills te verbeteren en wedstrijdervaring op te doen, maar het is uiteraard ook heel gezellig om samen met je team tegen andere teams te spelen.

Competitieaanbod
Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

Captainsavond
Er zal één à twee weken voor aanvang van de competitie een captainsavond georganiseerd worden, waarbij alle captains worden uitgenodig om de tennisballen op te halen en hun competitiebijdrage te voldoen (bij voorkeur via een toegestuurd betaallink of PIN).
De hoogte van de competitiebijdrage is nog niet bekend, maar zal in dezelfde orde van grootte zijn als de bijdrage van de wintercompetitie in 2022/2023 (ca. € 100,--per team).

Overige regels

  • Als u uw team terugtrekt nadat wij uw inschrijving aan de K.N.L.T.B. hebben opgegeven, dient uw team aan de K.N.L.T.B. een boete van ± € 225,- te betalen.
  • Individueel inschrijven kan ook, echter alleen bij voldoende losse inschrijvingen kunnen wij een team samenstellen.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 615 140

Adres

Tennispad 4
3202 LP Spijkenisse

KVK-nummer

40386217