Padelcompetitie informatie Najaar 2024

Deze competitie telt 5 speeldagen in september en oktober wordt zowel indoor als outdoor aangeboden op vrijdag, zaterdag en zondag. De competitie bestaat uit vier dubbelpartijen.

Competitieaanbod
Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Voor padelspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Begintijden
Begintijden van wedstrijden zijn:
Vrijdag:                      19.00 uur
Zaterdag & Zondag: Variabele begintijd waarbij kan worden gekozen voor hele of halve uren, niet vroeger dan 9.00 uur en niet later dan 16.30 uur. Het thuisspelende team bepaalt het aanvangstijdstip, mocht de thuisspelende vereniging aanvangstijd buiten deze ‘window’ willen aanhouden, dan is dit mogelijk in onderling overleg met de tegenstander. 

Overige regels

  • Als u uw team terugtrekt nadat wij uw inschrijving aan de K.N.L.T.B. hebben opgegeven, dient uw team aan de K.N.L.T.B. een boete van ± € 225,- te betalen.
  • Individueel inschrijven kan ook, echter alleen bij voldoende losse inschrijvingen kunnen wij een team samenstellen.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 615 140

Adres

Tennispad 4
3202 LP Spijkenisse

KVK-nummer

40386217