Vertrouwens Contact Persoon

In het kader van de gedragscode 'Fair Play' op en rond de tennis- en padelbanen, waaraan ieder lid zich dient te houden,  heeft het bestuur Maribel Molina bereid gevonden om de functie van Vertrouwens Contact Persoon te vervullen.
Hieronder stelt zij zich aan u voor:

Ik ben Maribel Molina. Sinds ca 1984 ben ik lid van LTV de Dalle. 
Ik ben moeder van een dochter van 13 en van een dochter van 22.

Sinds september 2023 ben ik de, door NOC/NSF gecertificeerde, vertrouwenscontactpersoon (VCP) binnen LTV De Dalle.

Als VCP ben ik het eerste aanspreekpunt als iemand te maken heeft met ongewenst(e) gedrag/omgangsvormen. Dit geldt voor al onze leden. Volwassenen, maar zeker ook voor kinderen en de ouders van kinderen.

Dit gaat onder andere om:
   *   Alle gedrag dat niet gewenst is.
   *   Pestgedrag
   *   Ongewenst seksuele intimiteit
   *   Onveilig gevoel
   *   Machtsmisbruik
In zulke gevallen kun je contact met mij opnemen. Ik zal je de kans bieden om in een vertrouwelijk gesprek je verhaal te doen en daar onbevooroordeeld naar te luisteren. Als VCP zal ik klachten niet zelf inhoudelijk behandelen, maar we zoeken samen naar een passende oplossing, doorverwijzing en/of hulpverlening. 

Wil je met mij in contact komen, kun je een mail sturen naar: [email protected], laat je contact gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Maar je mag me natuurlijk ook altijd persoonlijk aanspreken of een appje sturen op 06-24238840.  
Wil je liever online anoniem je verhaal doen of hulp vragen. Het Centrum Veilige Sport Nederland (CVSN) biedt hiervoor de mogelijkheid via chat programma’s zoals Speakup en FIER: https://centrumveiligesport.nl/contact

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 615 140

Adres

Tennispad 4
3202 LP Spijkenisse

KVK-nummer

40386217