Padelles

Wij zijn Sports Team Tennis en wij mogen de Padellessen en overige zaken m.b.t. padel voor jullie mooie vereniging gaan verzorgen.

Sports Team Tennis is in 2009 opgericht door Bart van der Ploeg. Bart heeft als klein jongetje zijn eerste tennismeters gemaakt op LTV de Dalle.
Inmiddels is Sports Team Tennis uitgegroeid tot een organisatie die inmiddels voor 9 verenigingen de tennis en/of padel lessen verzorgt.

Waar de trainers van Sports Team Tennis voor staan, is het beste uit de mogelijkheden van mensen halen, zoals zij dat graag willen. Niet door te pushen, maar door te stimuleren en hun eigen kracht te laten zien.

Van dinsdag t/m vrijdag kunnen we momenteel de lessen verzorgen. Lessen worden uitsluitend verzorgd door gekwalificeerde trainers. 
Via de link: https://www.sportsteamtennis.nl/ltv-de-dalle-padel/  komt u op de inschrijf- en informatie pagina voor de Dalle leden.  U kunt ons ook voor informatie mailen op [email protected].

Sports Team Tennis heeft samen met Tennisschool van Duijne, de mogelijkheid om tennis- en padelgerelateerde producten (rackets, gripjes, ballen, kleding en schoenen van de merken Dunlop en K-Swiss met korting aan leden van LTV de Dalle te leveren. Dus ook voor een persoonlijk advies en verkoop van o.a. een padelracket, kunt u dus ook bij ons terecht.

Sports Team Tennis hoopt samen met de leden en het bestuur de Padelsport op LTV de Dalle tot een nog groter succes te maken.

Sportieve groeten,

Trainersteam van Sports Team Tennis 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 615 140

Adres

Tennispad 4
3202 LP Spijkenisse

KVK-nummer

40386217