Lidmaatschappen

De verschillende lidmaatschappen bij de Dalle
De contributie behorende bij het lidmaatschap staan onder Contributie
 
Bij LTV De Dalle kun je het hele jaar door tennissen of padellen.
 
Of je nu het gehele jaar lid wilt zijn, alleen in de winter/zomer of speciaal tijdens de competitie. Bij LTV De Dalle kun je het gehele jaar door tennissen/padellen.
 
LTV De Dalle beschikt over 6 ProVision banen, wat een merknaam is voor een SmashCourt gelijkwaardige baansoort. Dit betekent dat er het gehele jaar door getennist kan worden. Hierbij bied LTV De Dalle meerdere lidmaatschappen aan voor haar (aankomende) leden. Alle banen zijn tevens voorzien van LED verlichting. Ook onze 3 padelbanen zijn voorzien van ledverlichting, dus ook het hele jaar door padellen.
 
Regulier lidmaatschap (onbepaalde tijd)
Met het reguliere lidmaatschap bent u het gehele jaar lid wat betekent dat u zowel in de zomer als in de winter kunt tennissen/padellen. Verder organiseert de vereniging voor haar leden diverse clubtoernooien, gezellige evenementen zoals klaverjasavonden, diverse uitjes naar het ABN AMRO Tennistoernooi, lady's Day en de welbekende Tennis week waar elk jaar zo'n ± 40 mensen meegaan. U vervult ± 3 bardiensten per jaar. Verder kunt u tennislessen volgen bij onze trainers en ontvangt u als lid een toegangspas voor het park en clubgebouw. Ook voor lessen voor padellen kunt u terecht bij de Dalle. zie hiervoor de website onder padel.
 
Wilt u lid worden? Lees dan onderaan deze pagina welke stappen u moet volgen.
 
Proeflidmaatschap ( kan 1 keer worden aangegaan ) Eindigt 29 februari 2024
Tennis en padel zijn ongekend populair op dit moment. Steeds meer mensen willen kennismaken met één van de sporten of overwegen na langere tijd opnieuw te beginnen. Om deze mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met tennis en/of padel kunnen we een proeflidmaatschap aanbieden. Een proeflidmaatschap is een compact lidmaatschapspakket van 3 maanden en is een ideaal middel om mensen kennis te laten maken met de sporten en onze vereniging.
Doe je ook mee?

Wat?
Deelnemers aan het proeflidmaatschap kunnen tijdens hun lidmaatschap van 3 maanden:
·         Kennismaken met tennis en/of padel
·         Onbeperkt vrij spelen
·         Een aantal lessen of clinics van de leraar volgen
·         Meedoen met KNLTB open toernooien (met een proeflidmaatschap kan er niet worden deelgenomen aan KNLTB competities) 

Voor wie?
 ·         Voor mensen die graag kennis willen maken met tennis en/of padel en niet meteen vast willen zitten aan een lidmaatschap van een jaar. Ze willen eerst de sport en de vereniging ontdekken;
·         Voor oud-tennissers of -padellers. Uit onderzoek blijkt dat mensen die gebruik maken van een compact lidmaatschap in de helft van de gevallen al eerder lid zijn geweest van de KNLTB; 

Winterlidmaatschap
Naast een regulier lidmaatschap voor onbepaalde tijd kent LTV De Dalle het optionele lidmaatschap voor zogenoemde winterleden. Dit winterlidmaatschap geldt voor de periode 1 oktober tot en met 31 maart van het daarop volgende kalenderjaar. Als winterlid heeft u dezelfde rechten als een regulier lid en kunt u onbeperkt vrij tennissen/padellen, tennis/padellessen volgen, deelnemen aan de wintercompetitie en uiteraard alle andere activiteiten die bij LTV De Dalle worden georganiseerd. Ook (2) twee bardiensten vervullen behoort hierbij. Op het winterlidmaatschap wordt geen korting verleend.
Het lidmaatschap wordt automatisch beeindigt.
 
Zomerlidmaatschap
Naast een regulier lidmaatschap voor onbepaalde tijd kent LTV De Dalle het  lidmaatschap voor zomerleden. Dit zomerlidmaatschap geldt voor de periode 1 april t /m 30 september. Als zomerlid heeft u dezelfde rechten als een regulier lid en kunt u onbeperkt vrij tennissen/padellen, tennis/padellessen volgen, deelnemen aan alle andere activiteiten die bij LTV De Dalle worden georganiseerd. Ook (2) twee bardiensten vervullen behoort hierbij. Net als op het winterlidmaatschap wordt er geen korting verleend op dit lidmaatschap en beeindigt het ook automatisch.
 
Competitielidmaatschap
Speciaal voor diegene die competitie willen spelen kunnen dit doen bij LTV De Dalle. Het competitielidmaatschap geldt voor ± 10 weken en is alleen geldig tijdens de competitiedagen. Lidmaatschap beeindigd automatisch na de competitie.
 
Opzegging lidmaatschap
Beëindiging van het reguliere lidmaatschap kan alleen geschieden per 31 december. De opzegging van het lidmaatschap dient uiterlijk voor 1 december  per email te geschieden d.m.v onderstaand formulier te downloaden en te mailen naar de [email protected].
 
Donateur worden van de Dalle
Download het formulier via onderstaande link en mail het naar de [email protected].
 
Bekijk op de site de actuele contributiebedragen voor een lidmaatschap bij de Dalle
 
Download bestanden

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 615 140

Adres

Tennispad 4
3202 LP Spijkenisse

KVK-nummer

40386217