Lidmaatschappen

De verschillende lidmaatschappen bij de Dalle
 
Bij LTV De Dalle kun je het hele jaar door tennissen!
 
Of je nu het gehele jaar lid wilt zijn, alleen in de winter/zomer of speciaal tijdens de competitie. Bij LTV De Dalle kun je het gehele jaar door tennissen!
 
LTV De Dalle beschikt over 6 ProVision banen, wat een merknaam is voor een SmashCourt gelijkwaardige baansoort. Dit betekent dat er het gehele jaar door getennist kan worden. Hierbij bied LTV De Dalle meerdere lidmaatschappen aan voor haar (aankomende) leden. Alle banen zijn tevens voorzien van LED verlichting.
 
Regulier lidmaatschap (onbepaalde tijd)
Met het reguliere lidmaatschap bent u het gehele jaar lid wat betekent dat u zowel in de zomer als in de winter kunt tennissen. Verder organiseert de vereniging voor haar leden diverse clubtoernooien, gezellige evenementen zoals klaverjasavonden, diverse uitjes naar het ABN AMRO Tennistoernooi, lady's Day en de welbekende Tennis week waar elk jaar zo'n ± 40 mensen meegaan. U vervult ± 5 bardiensten per jaar. Verder kunt u tennislessen volgen bij onze trainers en ontvangt u als lid een eigen KNLTB pas en toegangspas voor het park en clubgebouw.
 
Wilt u lid worden? Lees dan onderaan deze pagina welke stappen u moet volgen.
 
Winterlidmaatschap
Naast een regulier lidmaatschap voor onbepaalde tijd kent LTV De Dalle het optionele lidmaatschap voor zogenoemde winterleden. Dit winterlidmaatschap geldt voor de periode 1 oktober tot en met 31 maart van het daarop volgende kalenderjaar. Als winterlid heeft u dezelfde rechten als een regulier lid en kunt u onbeperkt vrij tennissen, tennislessen volgen, deelnemen aan de wintercompetitie en uiteraard alle andere activiteiten die bij LTV De Dalle worden georganiseerd. Ook (2) twee bardiensten vervullen behoort hierbij.
 
Zomerlidmaatschap
Naast een regulier lidmaatschap voor onbepaalde tijd kent LTV De Dalle het  lidmaatschap voor zomerleden. Dit zomerlidmaatschap geldt voor de periode 1 april t /m 30 september. Als zomerlid heeft u dezelfde rechten als een regulier lid en kunt u onbeperkt vrij tennissen, tennislessen volgen, deelnemen aan alle andere activiteiten die bij LTV De Dalle worden georganiseerd. Ook (2) twee bardiensten vervullen behoort hierbij.
 
Competitielidmaatschap
Speciaal voor diegene die competitie willen spelen kunnen dit doen bij LTV De Dalle. Het competitielidmaatschap geldt voor ± 10 weken en is alleen geldig tijdens de competitie. 
 
NIEUW lidmaatschap voor 3 maanden
Speciaal voor diegene die alleen toernooien willen spelen het toernooi-lidmaatschap. Zo kan je de conditie op peil houden. onbeperkt vrij tennissen en je hebt geen bardienstverplichting. Dit lidmaatschap geldt voor de maanden juni-juli-augustus. De kosten zijn hiervoor € 67,00 excl. € 10,00 borg toegangspas. Dit lidmaatschap beeindigt automatisch.
 
Opzegging lidmaatschap
Beëindiging van het reguliere lidmaatschap kan alleen geschieden per 31 december, zijnde het einde van het tennisseizoen. De opzegging van het lidmaatschap dient uiterlijk voor 1 december  per email te geschieden d.m.v onderstaand formulier te downloaden en te mailen naar de [email protected].
 
Donateur worden van de Dalle
Download het formulier via onderstaande link en mail het naar de [email protected].
 
Bekijk op de site de actuele contributiebedragen voor een lidmaatschap bij de Dalle
 
Download bestanden