Officiële opening Padelbanen

26 september 2022


Op zondag 2 oktober is de officiële opening van de padelbanen bij LTV de Dalle.
De openingsdag zal worden omlijst met demonstratie wedstrijden en introductie acties waarbij instructie en uitleg van het spelletje wordt gegeven.
Sinds kort zijn op het park drie gloednieuwe padelbanen in gebruik genomen. Na een jaar van voorbereiding zijn eind augustus de banen opgeleverd en in gebruik genomen. De drie padelbanen zijn competitie waardig. Binnenkort zullen er dan ook teams van de Dalle mee gaan doen in de padel wintercompetitie van de KNLTB.
De opening van de padelbanen wordt dus komende zondagmiddag met een officieel tintje gevierd. Hierbij zijn niet alleen de leden van de vereniging welkom maar ook iedereen die geïnteresseerd is in deze “nieuwe” sport. Na de officiële opening door de wethouder zullen er demonstratie wedstrijden gehouden worden waarbij o.a. leden van de vereniging laten zien hoe het spel gespeeld wordt en hoe enthousiast de spelers in zo’n wedstrijd bezig zijn.
Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom. Na de demonstratie partijen is er voor iedereen de mogelijkheid zelf een balletje te slaan. Kom het dus eens uit proberen. Deskundige begeleiders zullen er voor zorgen dat er voldoende uitleg van de regels wordt gegeven en zij zullen iedereen van de nodige instructies voorzien.
Tot 17.00 uur kan iedereen gratis deelnemen aan deze introductie middag.

Voor nieuwe leden loopt er dit jaar een speciale korting actie

Padel aanbieding LTV de Dalle-3.pdf

Nieuwscategorieën Het Bestuur