Lidmaatschap aanbieding

28 augustus 2022


Tennisvereniging LTV de Dalle is trots op de nieuwe padelbanen die sinds kort zijn gerealiseerd.
Het park van de vereniging in sportpark Oostbroek onder aan de Spijkenissebrug heeft een uitbreiding ondergaan.
Eerst was het plan nog om twee banen en de fundering voor een derde baan aan te laten leggen. Maar op het laatste moment bleek er in de begroting nog ruimte over om ook de derde baan direct volledig te plaatsen. Daarmee is de Dalle nu in het bezit van 3 prachtig blauwe officiële wedstrijd padelbanen waar ook competitie op gespeeld kan worden.
Iets waar meer dan een jaar lang aan voorbereiding aan vooraf is gegaan. Voor de commissie die hier mee bezig geweest is een belangrijke afsluiting. Na een periode van eerste onderzoeken, offertes en mogelijkheden werd in februari in de algemene leden vergadering akkoord van de leden gekregen voor het aangaan van de financiële verplichtingen. Met de gemeente  is uiteindelijk overeengekomen om het al jarenlang braakliggende terrein naast de tennisbanen, het voormalige oefenveld van de inmiddels verhuisde korfbalvereniging, gedeeltelijk gebruikt kon gaan worden. Uiteindelijk kon in april de opdracht gegeven worden aan Padel Nederland om de padelbanen aan te leggen. Begin  juni konden de eerste werkzaamheden van start gaan. Nu, eind augustus, zijn de banen eindelijk klaar voor gebruik. 
Tegelijkertijd zijn in de afgelopen weken ook de tennisbanen voorzien van nieuw kunstgras en nieuwe hekken rondom het park. Het tennispark van de vereniging is daarmee volledig gerenoveerd en uitgebreid.

De vereniging heeft er voor gekozen het lidmaatschap te combineren in een tennis/padel lidmaatschap. Eén lidmaatschap voor twee sporten. Dus alle leden kunnen zowel tennissen als padellen. Nieuwe leden die lid worden speciaal voor padel zijn dus net als alle bestaande leden lid van de vereniging met alle mogelijkheden en verplichtingen die aan het lidmaatschap verbonden zijn. Voor nieuwe leden is er dit jaar een speciale aanbieding. Vanaf 1 september kan men lid worden voor een gering bedrag van 30 euro mits men ook het lidmaatschap voor 2023 direct aangaat. Voor seniorleden wil dat zeggen dat zij nu lid worden voor een bedrag van 198 euro en dan lid zijn tot eind 2023.
Een zeer interessant aanbod dus om nu lid te worden van de vereniging LTV de Dalle.  Op deze website  in de paragraaf Speciale lidmaatschap aanbieding is te zien wat de contributietarieven zijn voor de diverse leeftijdscategorieën.
Je kunt je hier eenvoudig aanmelden als lid.

 Voor mensen die nieuw zijn in de tennis cq de padelsport wordt gewerkt aan mogelijkheden voor lessen, introductie lessen of instructie dagen. Padel is een sport die deels lijkt op tennis en deels op squash. De punten telling is gelijk aan tennis. De sport wordt gespeeld met twee koppels die het tegen elkaar opnemen. In de kooi waarin gespeeld wordt mag ook gebruik gemaakt worden van de glazen wanden. Zeker voor tennissers is dit een extra uitdaging. In Nederland is de sport sterk in opkomst. Het aantal padelbanen is het komende jaar sterk aan het groeien. De Dalle is daarom zeer blij dat er nu bij de vereniging deze uitbreiding van het park met een extra sport mogelijk is.  En dat in het jubileumjaar waar de vereniging ook nog het 40-jarig jubileum viert.

Nieuwscategorieën Het Bestuur