Hawaii Thematoernooi

19 mei 2023


De competitie is bijna voorbij en de zomer is in aantocht.. Tijd voor een gezellig feest dus en hoe kunnen we dat beter vieren dan met het ó zo gezellige Thematoernooi (biertoernooi)!

Op zaterdag 1 juli a.s. zal de vereniging weer geheel omgetoverd worden en zullen de biervaten weer deel uitmaken van de wedstrijden.

Nieuw erbij dit jaar: Padel wedstrijden
Omdat we nu ook padelbanen hebben, mogen deze natuurlijk niet ontbreken. Dus dit jaar kun je ook kiezen voor padellen  (en ja, met ook een mikpunt voor gratis bier of sangria). Omdat padel nog vrij nieuw is, willen we nieuwe leden voorrang geven om zo de gezelligheid van onze verening te ervaren en andere leden te leren kennen.
Voor velen is het Thematoernooi al een ingeburgerd begrip en voor sommige misschien nieuw.
Maar eenmaal meegedaan, wil je het nooit meer missen!

Ieder jaar wordt er ook een ander thema aan gekoppeld, zo hebben we al het thema Disco,
Spanje, Apres Ski, De middeleeuwen en Back to the 80’s gehad en dit jaar zal het thematoernooi in het teken staan van..... Hawaii Beach party!
Dus trek je hawaii beach outfit, zonnebril en zonnebrand maar uit de kast, want het gaat een zomers feest worden. Het beloofd dit jaar weer een groots en supergezellige dag te gaan worden met onder andere:

  • Hawaii beach feest
  • Zwembad voor de verkoeling
  • Welkomstdrankje met wat lekkers
  • Heerlijke BBQ op Hawaiiaanse stijl
  • Tennis- en padelwedstrijden
  • Heel veel gezelligheid
  • Avondsnacks
  • Cocktails
  • Feestavond met muziek!

Naast alle gezelligheid wordt er uiteraard ook getennist en gepadeld! Maar hoe gaat dit in zijn werk?
Alle deelnemers spelen ieder 3 tot 4 rondes (dubbelspelvorm) van een half uur. Maar iedere ronde heeft ook een opdracht. Op iedere baan staat er namelijk een biervat. Naast de normale punten die je kunt behalen is het de bedoeling om ook het biervat te raken! De verdere spelregels blijven nog een verrassing...

Tussen de wedstrijden door kun je genieten van een heerlijke bbq op Hawaiiaanse stijl en ’s avonds gaan de voetjes van de vloer met DJ Perry!

Het Thematoernooi wordt gehouden op zaterdag 1 juli aanstaande op tennisvereniging LTV de Dalle en start om 15.30 uur. Alle (tijdelijke) leden van LTV de Dalle zijn weer van harte welkom!

De kosten voor deelname zijn € 17,50 p.p..
Dit is inclusief tennis/padel, welkomstdrankje met wat lekkers, snacks, gratis bier of sangria (mits je het biervat raakt ;) ) tijdens de wedstrijden en een heerlijke BBQ.
Uiteraard zijn supporters en partners van de deelnemers ook van harte welkom om te komen kijken en mee te feesten! Zij kunnen uiteraard ook meegenieten van een heerlijke maaltijd. De kosten voor een supportersmaaltijd bedraagt € 10,-.

Aanmelden?
Schrijf je snel in via het inschrijfformulier in het clubgebouw van LTV de Dalle.
Geef hierbij je naam op en eventueel de naam van je partner of supporters die mee willen eten.
Maar wees er snel bij want vol=vol. (Er kunnen maximaal 72 leden inschrijven voor tennis en 36 voor padel).
Inschrijven kan t/m zondag 25 juni aanstaande.

P.s. Mocht je vegetarisch zijn of dient er rekening gehouden te worden met de maaltijd, geef dit dan even door bij de inschrijving.

P.p.s. Weet je nog niet wat je aan gaat trekken deze dag? Gekleed in het thema zal zeker worden gewaardeerd ;-) !

Tot ziens op zaterdag 1 juli!

De feestcommissie

Nieuwscategorieën Recreatie Commissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 615 140

Adres

Tennispad 4
3202 LP Spijkenisse

KVK-nummer

40386217