2e Heine & van Oosten Open Dalle Toernooi

29 mei 2023


Het 2e Heine & van Oosten Open Dalle Toernooi is van start gegaan.
U kunt hier het verloop van de wedstrijden volgen.
Voor de maaltijden die tijdens de toernooiweek gereserveerd, zie onderstaande poster.

Het Open Toernooi 2022 staat gepland van 15 juli t/m 23 juli. Het toernooi wordt dit jaar voor het tweede jaar gesponsord door Heine & van Oosten Financieel Adviseurs. Natuurlijk zijn we dankbaar dat zij ook dit jaar onze hoofdsponsor zijn. Inschrijving op toernooi.nl is inmiddels mogelijk. Als je dit jaar mee wil doen dan is het advies vroeg in te schrijven. Vorig jaar was het toernooi bijna volgeboekt. Genoeg reden dus om er snel bij te zijn en nu al je inschrijving in te voeren. 

Het toernooi wordt in de enkels gespeeld in de categorieën 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 7 25+ en 8 25+. Bij de dubbels zijn de categorieën 7 17+ en 8 25+ en dubbels 3, 4, 5 en 6 zijn leeftijdsvrij. Op veler verzoek is de dubbel 7 dus gewijzigd van 25+ in 17+. Natuurlijk geldt dit voor DD, HD en GD. Categorieën worden alleen gespeeld bij voldoende inschrijving. Soms zullen we daardoor categorieën samenvoegen indien nodig. 

 Natuurlijk gaan we er weer alles aan doen dit toernooi tot een succes te maken. Uiteraard met de dagelijkse maaltijden en op vrijdag traditiegetrouw de gratis barbecue voor alle deelnemers. Op vrijdagavond zal naast spannend tennis en BBQ ook muziek worden geregeld om er een gezellige feestavond van te maken. 

Inschrijfgeld € 12,- per persoon per onderdeel. 

Elke deelnemer ontvangt een waardebon van SPORT2000 en een consumptiebon beschikbaar gesteld door Heine & van Oosten. Inschrijven kan via dalle.nl of via www.toernooi.nl.. 

 

A3_Maaltijden Poster_2023.pdf A5_Tapas.pdf A3_Sponsor Poster_2023.pdf

Nieuwscategorieën Technische Commissie