ZEILMAKERIJ J. SCHOOTS Open Jeugd Toernooi

04 februari 2022


Helaas is door Corona de afgelopen 2 jaar ons gezellige J. Schoots open jeugdtoernooi niet of niet helemaal door gegaan. Daarom willen wij er dit jaar een groot feest van maken en hopen dan ook er zoveel mogelijk jeugdleden meedoen. Net als de laatste keer gaan we er een gezellig week van maken met als één van de hoogtepunten op vrijdagavond een winterbarbecue, het bekende Ouder-Kind Toernooi, een echte DJ en een loterij waar fantastische prijzen te winnen zijn (welke we nog even geheim houden). Iedere deelnemer aan ons toernooi ontvangt 1 gratis lot.  
Daarnaast verzorgen we op dinsdag tot en met donderdagavond een warme maaltijd voor ouders en kinderen tegen een kleine vergoeding.
Er kan ingeschreven worden voor de volgende onderdelen (maximaal 2):

  • Groen 1 en 2 (enkel en dubbel)
  • 10-12 jaar JE, ME, MD, JD, GD
  • 10-14 jaar JE, ME, MD, JD, GD
  • 11-17 jaar JE, ME, MD, JD, GD

De inschrijving is inmiddels geopend!!! Je wilt dit toernooi toch niet missen?

Schrijf je snel in via www.toernooi.nl (maar uiterlijk voor 28 februari)!
Het toernooi vindt plaats van maandag 7 tot en met zondag 13 maart waarbij wij de mogelijkheid open houden om wedstrijden te plannen in het voorweekend.  

Op zaterdag 12 maart van 09.00 tot 12.00 uur organiseren we een spetterend Rood/Oranje Event voor de allerkleinsten. Je kunt je hiervoor tot uiterlijk 28 februari inschrijven via www.toernooi.nl en daarna tot 7 maart door een mail te sturen naar [email protected]   

Jeugdtoernooi uitnodiging 2022 OJT .pdf

Nieuwscategorieën Jeugd Commissie