Zeilmakerij J. Schoots 4e Open Jeugd Toernooi LTV de Dalle 2019

19 januari 2019


We zijn blij te kunnen melden dat Zeilmakerij J. Schoots de sponsering voor ons Open Jeugd Toernooi ook dit jaar weer continueert.
Ilona & Riana nemen dit jaar het stokje over van Frans en Monique en organiseren dit jaar het jeugdtoernooi met hulp van de jeugdcommissie.
 
Net als vorig jaar gaan we er een gezellig week van maken met als één van de hoogtepunten op vrijdagavond een Italiaanse avond met loterij en Super Tennis Quiz, waarmee een fantastische hoofdprijs te winnen is, welke wij nog even geheim houden. En ook met de loterij zijn er weer mooie prijzen te winnen. Iedere deelnemer aan ons toernooi ontvangt 1 gratis lot.
 
Daarnaast verzorgen we op dinsdag tot en met donderdagavond een warme maaltijd voor ouders en kinderen tegen een kleine vergoeding.
 
Er kan ingeschreven worden voor de volgende onderdelen (maximaal 2)
Groen 1 en 2 (enkel en dubbel)
10-12 jaar JE, ME, MD, JD, GD
10-14 jaar JE, ME, MD, JD, GD
11-17 jaar JE, ME, MD, JD, GD
 
De inschrijving is inmiddels geopend!!! Je wilt dit toernooi toch niet missen?
 
Schrijf je snel in via de volgende link: www.toernooi.nl
Het toernooi vindt plaats van maandag 11 tot en met zondag 17 maart waarbij wij de mogelijkheid open houden om wedstrijden te plannen in het voorweekend.

Op zondag 10 maart van 12.00 tot 16.00 uur organiseert onze Tennisschool van Duijne weer een spetterend Rood/Oranje Event voor de allerkleinsten. Je kunt je hiervoor inschrijven via tenniskids.toernooi.nl 

Affiche OJT 2019 Weekmenu OJT2019

Nieuwscategorieën