Thema Toernooi 2019

30 mei 2019


Jawel, het o zo gezellige thematoernooi staat weer voor de deur! Ieder jaar wordt er weer een ander thema aan gekoppeld, zo hebben we al het thema Disco, Spanje, Apres Ski, De middeleeuwen en American Classics gehad en dit jaar zal het thematoernooi in het teken staan van.....Japan!

Het land van de reizende zon, sushi, muziek en waar tradities centraal staan.     Alles komt aan bod en ook dit jaar beloofd weer een groots en supergezellige dag te gaan worden met onder andere:
• Koffie/thee bij binnenkomst met lekkers
• Gezellige tenniswedstrijden
• Heerlijk eten in stijl van het thema!
• Vers bereidde hapjes uit de regio
• En uiteraard live entertainment waarbij ‘s avonds de voetjes van de vloer kunnen  

Naast alle gezelligheid wordt er uiteraard ook getennist! Maar hoe gaat dit in zijn werk? Alle deelnemers spelen ieder +/- 3 rondes (dubbelspelvorm). Maar iedere ronde heeft ook een opdracht. Op iedere baan staat er namelijk een biervat. Naast de normale punten die je kunt behalen is het de bedoeling om ook het biervat te raken! De verdere spelregels blijven nog een verrassing...
Tussen het tennissen door kun je genieten van heerlijk eten en uiteraard héél veel gezelligheid! En ‘s avonds gaan de voetjes van de vloer met muziek van DJ Edwin & Perry!

Het Thematoernooi wordt gehouden op zaterdag 29 juni aanstaande op tennisvereniging LTV De Dalle en start om 15.30 uur. Alle leden en vrienden zijn van harte welkom!
De kosten voor deelname bedragen 15 euro p.p..
Dit is inclusief tennissen, koffie/thee met gebak, hapjes s’avonds, alle drank (bier en sangria) tijdens de tenniswedstrijden en avondmaal.  

Uiteraard zijn supporters en partners van de deelnemers ook van harte welkom om te komen kijken en mee te feesten! Zij kunnen uiteraard ook meegenieten van een heerlijke maaltijd. De kosten voor een supportersmaaltijd bedraagt €10,- euro.  

Aanmelden?
Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar [email protected] of via het inschrijfformulier in de kantine op LTV de Dalle. Geef hierbij je naam op en eventueel de naam van je partner of supporters die mee willen eten. Maar wees er snel bij want vol=vol. (Er kunnen maximaal 72 deelnemers meedoen). Inschrijven kan t/m maandag 24 juni.  

P.s. Mocht je vegetarisch zijn of dient er rekening gehouden te worden met de maaltijd, geef dit dan even door bij de inschrijving.
P.p.s. Weet je nog niet wat je aan gaat trekken deze dag? Gekleed in het thema zal zeker worden gewaardeerd ;-)    

Tot ziens op 29 juni!

Nieuwscategorieën