Thema Toernooi

30 mei 2022


Eindelijk is alles weer open en kan alles weer na alle lockdowns die we hebben meegemaakt. Tijd dus voor gezelligheid en gezellig genieten met elkaar.
En hoe kunnen we dat beter vieren dan met het ó zo gezellige Thematoernooi (biertoernooi)!

Op zaterdag 2 juli a.s. zal de vereniging weer geheel omgetoverd worden en zullen de biervaten weer deel uitmaken in het tennisspel.
Voor velen is het Thematoernooi al een ingeburgerd begrip en voor sommige misschien nieuw. Maar eenmaal meegedaan, wil je het nooit meer missen!

Dit jaar is extra bijzonder omdat de vereniging 40 jaar bestaat! En om dat te vieren is deelname aan het Thematoernooi gratis! Ok… alleen je drankjes aan de bar moet je zelf afrekenen ;)

Omdat de vereniging dit jaar 40 jaar bestaat zal het thematoernooi in het teken staan van..... 
                                                             Back to the 80’s!
Dus pak je rollerskates, dat foute trainingspak of je disco outfit maar uit de kast!

Het beloofd dit jaar weer een groots en supergezellige dag te gaan worden met onder andere:

  • Disco dancing
  • Koffie/thee met gebak
  • Foodtruck maaltijd
  • Ouderwetse gezelligheid
  • Avondsnacks
  • Feestavond met muziek!

Naast alle gezelligheid wordt er uiteraard ook getennist! Maar hoe gaat dit in zijn werk?
Alle deelnemers spelen ieder 3 rondes (dubbelspelvorm) van een half uur. Maar iedere ronde heeft ook een opdracht. Op iedere baan staat er namelijk een biervat. Naast de normale punten die je kunt behalen is het de bedoeling om ook het biervat te raken! De verdere spelregels blijven nog een verrassing...

Tussen het tennissen door kun je genieten van heerlijk eten van een foodtruck, heel veel gezelligheid en ’s avonds kunnen de voetjes van de vloer met muziek geheel in thema verzorgd!

Het Thematoernooi wordt gehouden op zaterdag 2 juli aanstaande op tennisvereniging LTV de Dalle en start om 15.30 uur. Alle leden van LTV de Dalle zijn weer van harte welkom!

De kosten voor deelname zijn dit jaar dus gratis! Dit is inclusief tennissen, koffie/thee met gebak, snacks, alle drank (bier en sangria) tijdens de tenniswedstrijden en een heerlijke maaltijd van een foodtruck.
Uiteraard zijn supporters en partners van de deelnemers ook van harte welkom om te komen kijken en mee te feesten! Zij kunnen uiteraard ook meegenieten van een heerlijke maaltijd. De kosten voor een supportersmaaltijd bedraagt € 10,-.

Aanmelden?
Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar [email protected] of via het inschrijfformulier in het clubgebouw van LTV de Dalle.
Geef hierbij je naam op en eventueel de naam van je partner of supporters die mee willen eten.
Maar wees er snel bij want vol=vol. (Er kunnen maximaal 72 deelnemers meedoen). Inschrijven kan t/m zondag 26 juni aanstaande.

•    P.s. Mocht je vegetariër zijn of dient er rekening gehouden te worden met de maaltijd, geef dit dan even door bij de inschrijving.

P.p.s. Weet je nog niet wat je aan gaat trekken deze dag? Gekleed in het thema zal zeker worden gewaardeerd ;-) !

Tot ziens op 2 juli!

ThemaToernooi.pdf

Nieuwscategorieën Recreatie Commissie