Snuffellessen 2020

17 januari 2020


De gemeente Nissewaard organiseert ook in 2020 weer snuffellessen. Bij de Dalle kan gesnuffeld worden op de zaterdagen 8, 15 en 22 februari. Voor de jeugd tussen 4 en 7 jaar tussen 11.00 uur en 12.00 uur, voor de jeugd tussen 7 en 11 jaar tussen 12.00 uur en 13.00 uur en voor volwassen tussen 13.00 uur en 14.00 uur.
Ben je nu tussen 12 en 18 jaar stuur dan even een mailtje naar [email protected] en we regelen een snuffelles.
De gemeente Nissewaard vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners in beweging zijn. Of dat dit via een sport-, culturele-, milieu-, natuur- en/of een sociaal culturele activiteit is maakt hun niet uit. Het doel van de website www.actiefinnissewaard.nl is om u als inwoners dichtbij huis op een snelle en gemakkelijke manier kennis te laten maken met andere, minder bekende activiteiten. Door deel te nemen aan de verschillende activiteiten kunt u als inwoners ontdekken welke activiteit het beste bij u past. Veel sport en culturele verenigingen uit Nissewaard doen nu al mee, waaronder LTV de Dalle.
Denkt u nu: dat tennissen is misschien wel iets voor mij, meld u dan even aan!
U kunt zich aanmelden door naar de website https://www.actiefinnissewaard.nl/ en bij 'bekijk het aanbod' tennis in te voeren. Hier kunt u de leeftijdscategorie kiezen om gratis eens een balletje te slaan onder deskundige leiding en vindt u tennis dan toch een leuke sport dan kunt u met een leuke korting voor het eerste jaar lid worden.

Nieuwscategorieën