Samen tennissen tegen kanker

10 maart 2018


Op 10 mei (Hemelvaartsdag) organiseert de Dalle een tennistoernooi, waarbij de opbrengst naar het KWF gaat.
Iedereen kent helaas wel iemand in zijn naaste omgeving met kanker. Eén op de drie mensen in Nederland krijgt in zijn of haar leven de diagnose kanker. Jaarlijks sterven er zo'n 45.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Onderzoek helpt om de droom te realiseren van minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.
Tijdens het tennistoernooi nemen teams van minimaal 4 personen het tegen elkaar op, waarbij diverse tennisvormen aan bod komen waardoor het voor ieder niveau geschikt is. Het is dus geen prestatie toernooi en staat het recreatieve karakter voorop. U kunt inschrijven met uw competitie-team, tennismaatjes, familie, buren of collega’s. Ook alleen inschrijven is een mogelijkheid. Wij stellen dan teams samen uit de losse inschrijvingen De minimum leeftijd bedraagt 12 jaar. Men hoeft geen lid te zijn van de KNLTB. Inschrijven kan door een mail te sturen naar [email protected] met vermelding van de deelnemers met (geschatte) speelsterkte.
Het inschrijfgeld bedraagt € 25,-- per deelnemer. Hiervoor krijgt u naast het tennis een BBQ en diverse hapjes. Verder is er een DJ en is er voor de kinderen een springkussen. Tevens is er een veiling waarbij er mooie dingen onder de hamer komen. Wat te denken van een racket van Robin Haase en een shirt met de handtekening van Roger Federer.
Zie tevens https://acties.kwf.nl/samentennissentegenkanker .
Doe dus mee en beleef een fantastische dag vol tennis waarbij je gelijk bijdraagt aan een goed doel.
Poster Samen tennissen tegen kanker

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 615 140

Address

Tennispad 4
3202 LP Spijkenisse