Oliebollen Toernooi

26 november 2019


Naar aanleiding van het succes van de afgelopen twee jaar willen we tijdens de nieuwjaarsreceptie op 3 januari weer een Oliebollen Toernooi organiseren. Dus niet alleen een oliebol en een drankje maar ook even lekker actief zijn op de baan.
Het is een recreatief evenement gaat waarbij we alleen dubbels spelen en waarbij HD, DD en GD tegen elkaar zullen spelen. Het idee is om in poule's te spelen op tijd.
We letten hierbij met de indeling wel op de gemiddelde speelsterkte. Het gaat dus echt om de gezelligheid. Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd en er zijn ook geen prijzen te verdienen (hooguit een extra oliebol). Aanvangstijdstip is 19.00 uur of bij veel aanmeldingen mogelijk wat eerder.
Jullie kunnen inschrijven via www.toernooi.nl. Mocht het niet lukken om in te schrijven stuur dan een mail naar [email protected]
Je kunt als koppel inschrijven, maar eventueel ook alleen. Wij combineren dat de deelnemers die alleen hebben ingeschreven.
Tevens is er van 20.00 uur tot en met 21.30 uur een nieuwjaarsreceptie, dus gelijk de mogelijkheid om de aanwezige leden een voorspoedig nieuwjaar te wensen onder het genot van een door de Dalle aangeboden drankje.
We hopen op voldoende inschrijvingen en goede opkomst bij de nieuwjaarsreceptie, zodat we het jaar 2020 goed beginnen.

Nieuwscategorieën Technische Commissie