Evenementen augustus

04 augustus 2018


In de maand augustus worden de volgende evenementen georganiseerd:
 
21 augustus
Dames Dubbel Eéndags Toernooi
Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor onze LADY’S DAY
Het wordt een gezellig toernooi waarbij damesdubbels worden gespeeld op sterkte.
Heb je geen dubbelpartner om mee te spelen, geef dat dan door aan [email protected]
Wij helpen je - indien mogelijk - aan een dubbel partner.  Wel je speelsterkte doorgeven a.u.b.
Wij rekenen op een gezellige mooie dag en een grote opkomst!
Wees er snel bij, want vol = vol!!
 
26 augustus
Eéndags Open Jeugd Toernooi op zondag 26 augustus.
Helaas kan dit evenement geen doorgang vinden vanwege een tekort aan inschrijvingen per categorie.

25 augustus t/m 2 september
Clubkampioenschappen voor senioren
Ook dit jaar worden er weer clubkampioenschappen gehouden voor singles en dubbels. De winnaars in de damesenkel en herenenkel krijgen de wisselbeker en mogen zich een jaar lang clubkampioen noemen.
Dit jaar wordt er gespeeld in de categorieën DE17+, HE17+, DD17+, HD17+, GD17+, DD35+, HD35+, GD35+, DD65+, HD70+. De laatste 2 categorieën zijn nieuw. Nog nooit eerder was er een speciaal onderdeel voor de super senioren van onze vereniging.  We merken dat er inmiddels een behoorlijke groep actieve ouderen is, wellicht mede veroorzaakt doordat onze club ook al op leeftijd begint te geraken. Alle onderdelen worden alleen gespeeld als er voldoende inschrijvingen voor zijn.
Er kan ingeschreven worden voor maximaal 2 onderdelen.
We spelen op zaterdag 25-08 overdag en van maandag 27-08 t/m vrijdag 31-08 ’s avonds en in het finaleweekend 1 en 2 september overdag. Op zondag 26-08 is er een jeugdactiviteit. Natuurlijk alles afhankelijk van het weer.
Doelstelling is dat iedereen per categorie minimaal 2 wedstrijden speelt. Dus poultjes of hoofd- en verliezersronde, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

De organisatie is jarenlang in de goede handen geweest van Leo Fluijt. Hij is zich wat aan het terugtrekken. Adry Holleman zal het stokje van hem overnemen en samen met de ondersteuning van Leo en enkele anderen het clubkampioenschap in goeie banen proberen te leiden.

We gaan natuurlijk uit van een overweldigend groot aantal inschrijvingen. Hoe meer hoe leuker. De clubkampioenschappen zijn uitermate geschikt om de saamhorigheid binnen de vereniging te vergroten. Ook voor nieuwe leden een uitgelezen kans om nieuwe tennisvrienden te maken. En heb je geen tennispartner en je wil toch in de dubbel meedoen, laat het even weten [email protected] dan zoeken wij een oplossing.

Er kan hier ingeschreven worden.

Ladies Day 2018

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 181 615 140

Address

Tennispad 4
3202 LP Spijkenisse