Clubkampioenschappen Junioren en Senioren

17 juni 2020


Jawel het lijkt mogelijk. De kantine en het terras mogen vanaf 1 juli vermoedelijk weer open. Het Open Toernooi dat in juli gepland stond kan helaas niet doorgaan. Cluboverstijgende wedstrijden zijn door KNLTB nog niet toegestaan. Maar clubkampioenschappen, dus binnen onze eigen vereniging wedstrijden spelen, is wel mogelijk. Gezien de meeste leden graag weer eens een wedstrijd om het echie willen spelen, hebben we besloten de clubkampioenschappen die voor augustus/september gepland stonden naar voren te halen en die te gaan spelen in de week van het Open Toernooi.

Dat wil zeggen dat vanaf 11 juli t/m 19 juli ons park in het teken komt te staan van de jaarlijkse clubkampioenschappen. Dit jaar weer eens gecombineerd voor zowel senioren als jeugd.

Er zijn vele categorieën waarvoor ingeschreven kan worden:

ME 11-14        JE 11-14         MD 11-14        JD 11-14         GD 11-14        Groen

ME 13-17        JE 13-17         MD 13-17        JD 13-17         GD 13-17

DE                  HE

DD 17+           HD 17+          GD 17+

DD 35+           HD 35+          GD 35+

DD 65+           HD 70+          GD 65+

Per persoon kan er ingeschreven worden voor 3 onderdelen. Als je dit doet, hou er dan wel rekening mee dat je niet te veel verhinderingen hebt anders krijgen we planningsproblemen en kunnen we je niet altijd van dienst zijn. Alleen de onderdelen Dames Enkel en de Heren Enkel hebben ook een verliezersronde. Schrijf je snel in. Dat kan tot woensdag 8 juli.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen beginnen we dus op zaterdag 11 juli. Dat kan  nu zonder de omlijsting van de muziek van het afgelaste Under the Bridge festival. In de weekenden beginnen we om 09.30 uur. Om de drukte bij aanmelding te ontlasten worden elk half uur 2 partijen gepland. Hierdoor kunnen we op het park ook de regels van de 1,5 meter beter in nakomen. Op de doordeweekse dagen starten we vanaf 16.00 uur en op woensdag zelfs vanaf 14.00 uur. Natuurlijk zijn de begintijden speciaal gericht op de jeugd, maar ook senioren die dit willen kunnen vroeg beginnen.

Omdat er in deze periode normaliter allerlei toernooien op de kalender staan en dus velen van jullie druk bezig zijn met toernooien spelen, is er nu alle tijd om mee te doen met de clubkampioenschappen. Nog net voor de start van de schoolvakantie periode. Dus ook dat is geen reden om niet mee te doen. Dus schrijf in via toernooi.nl op “Dalle Clubkampioenschappen jeugd en senioren 2020”. Dan gaan we er met z’n allen een gezellige tennisweek van maken. En om het allemaal nog mooier te maken heeft het bestuur besloten deelname GRATIS te maken. Dat geeft dus ook geen extra handelingen bij aanmelding. Natuurlijk moeten we op ons park wel alle richtlijnen van de corona maatregelen in acht nemen. Hiervoor vragen we jullie aandacht en medewerking. Maar het is geen beletsel om het toernooi te houden en voor jullie om aan het toernooi deel te nemen.
Hopelijk dit jaar dus clubkampioenschappen met een overweldigend aantal deelnemers. En dan dus ook ware clubkampioenen.
Kom op en schrijf je snel in voor dit gezellige Dalle evenement in 2020.

Nieuwscategorieën Technische Commissie Jeugd Commissie