Clubkampioenschappen Jeugd en Senioren 2021

31 juli 2021


Kort geleden heeft het bestuur groen licht gegeven voor de organisatie van de clubkampioenschappen. Vanwege Corona maatregelen is dit zo’n beetje het eerste en enige evenement dat we dit jaar op ons park organiseren met uitzondering van de competitie en mogelijk nog een recreatief evenement. En net als vorig jaar wordt het een gecombineerd jeugd en senioren toernooi. Vorig jaar was de animo bij de jeugd helaas heel gering. We moesten toen de diverse categorieën combineren om toch nog wat leuke wedstrijden te kunnen bieden. We hopen dat dit jaar wat meer kinderen meedoen en dat we alle categorieën kunnen spelen.

Er wordt gespeeld in Groen voor 10-12 jarigen, ME11-14, JE11-14, MD11-14, JD11-14, GD11-14 en ME13-17, JE13-17, MD13-17, JD13-17 en GD13-17. Ook wordt er gespeeld in de categorie Rood (1 en2) en Oranje (1 en 2).   
Voor senioren worden dit jaar clubkampioenschappen gehouden voor singles en dubbels.
De winnaars in de dames enkel en herenenkel krijgen de wisselbeker en mogen zich een jaar lang clubkampioen noemen. Dit jaar wordt er gespeeld in de categorieën DE17+, HE17+, DD17+, HD17+, GD17+, DD35+, HD35+, GD35+, DD65+, HD70+ en GD65+.
Net als afgelopen twee jaar zijn er ook nu weer speciale onderdelen voor de super senioren van onze vereniging.  We merken dat er inmiddels een behoorlijke groep actieve ouderen is. Wellicht mede veroorzaakt doordat onze club ook al op leeftijd begint te geraken. Alle onderdelen worden alleen gespeeld als er voldoende inschrijvingen voor zijn. Ook is het mogelijk dat bij gering aantal inschrijvingen we onderdelen gaan combineren.
Er kan ingeschreven worden voor maximaal 2 onderdelen.
Inschrijven kan via Toernooi.nl.
We spelen op zaterdag 28-08 en zondag 29-08 overdag en van maandag 30-08 t/m vrijdag 3-09 ’s avonds en in het finaleweekend 4 en 5 september overdag. Natuurlijk alles afhankelijk van het weer.
Doelstelling is dat iedereen per categorie minimaal 2 wedstrijden speelt. Dus poultjes of hoofd- en verliezersronde.
De jeugdwedstrijden zullen we zoveel mogelijk ‘s-middags spelen.
De Rood en Oranje categorieën op zaterdag of woensdag.

We gaan natuurlijk uit van een overweldigend groot aantal inschrijvingen. Hoe meer hoe leuker. De clubkampioenschappen zijn uitermate geschikt om de saamhorigheid binnen de vereniging te vergroten. Ook voor nieuwe leden een uitgelezen kans om nieuwe tennisvrienden te maken. En heb je geen tennispartner en je wil toch in de dubbel meedoen, laat het even weten door een mail te sturen naar  [email protected], dan zoeken we een oplossing.
Inschrijven met “partner wanted” is ook een optie. 

Nieuwscategorieën Technische Commissie Jeugd Commissie