Balkan Party

15 mei 2018


Op zaterdag 9 juni a.s. zal de Dalle weer geheel omgetoverd worden in thema en zullen de biervaten weer deel uitmaken in het tennisspel. Jawel, het o zo gezellige thematoernooi staat weer voor de deur! Ieder jaar wordt er weer een ander thema aan gekoppeld, zo hebben we al het thema Disco, Spanje, Apres Ski, De middeleeuwen en American Classics
gehad en dit jaar zal het thematoernooi in het teken staan van..... Balkan Food & Drinks!
Het gebied aan de middellandse zee waar lekker eten, muziek en gezelligheid centraal staan en hand in hand samengaan met tennis ;)!
Alles komt aan bod en ook dit jaar beloofd weer een groots en supergezellige dag te gaan worden met onder andere:
• Koffie/thee bij binnkomst en een heerlijk gebakje
• Gezellige tenniswedstrijden
• Een heerlijke BBQ met hele varkens aan het spit!
• Vers bereidde hapjes uit de regio
• En uiteraard live entertainment!
Naast alle gezelligheid wordt er uiteraard ook getennist! Maar hoe gaat dit in zijn werk?
Alle deelnemers spelen ieder +/- 3 rondes (dubbelspelvorm). Maar iedere ronde heeft ook een opdracht. Op iedere baan staat er namelijk een biervat. Naast de normale punten die je
kunt behalen is het de bedoeling om ook het biervat te raken!
De verdere spelregels blijven nog een verrassing...
Tussen het tennissen door kun je genieten van een heerlijke BBQ met hele varkens aan het spit (vegetarisch is ook mogelijk), dans en uiteraard héél veel gezelligheid!
En ‘s avonds gaan de voetjes van de vloer met muziek van DJ Edwin & Perry!
Het Thematoernooi wordt gehouden op zaterdag 9 juni aanstaande op tennisvereniging LTV de  Dalle en start om 15.30 uur. Alle leden en vrienden zijn van harte welkom!
De kosten voor deelname bedragen € 15,-- p.p.. Dit is inclusief tennissen, koffie/thee met gebak,  hapjes s’avonds, alle drank (bier en sangria) tijdens de tenniswedstrijden en een heerlijke BBQ!.  Uiteraard zijn supporters en partners van de deelnemers ook van harte welkom om te komen kijken en mee te feesten! Zij kunnen uiteraard ook meegenieten van een heerlijke maaltijd. De kosten voor een supportersmaaltijd bedraagt € 8,--
Aanmelden?
Schrijf je snel in door een e-mail te sturen naar [email protected] of via het inschrijfformulier in de kantine op LTV de Dalle.
Geef hierbij je naam op en eventueel de naam van je partner of supporters die mee willen eten. Maar wees er snel bij want vol=vol. (Er kunnen maximaal 72 deelnemers meedoen). Inschrijven kan t/m maandag 4 juni. 
P.s. Mocht je vegetarisch zijn of dient er rekening gehouden te worden met de maaltijd, geef dit dan even door bij de inschrijving. 
P.p.s. Weet je nog niet wat je aan gaat trekken deze dag? Gekleed in het thema zal zeker worden gewaardeerd :-). 
 
Tot ziens op 9 juni! 

Thema Toernooi 2018

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0181-615140

Address

Tennispad 4
3202 LP Spijkenisse