ABN-AMRO WTT Kids Day

22 januari 2020


Op woensdag 12 februari 2020 staat Ahoy weer in het teken van de jongste tennisfans. Zo worden er diverse racketactiviteiten georganiseerd voor de jeugd en kun je zomaar je favoriete speler tegen het lijf lopen, waar je zelf alle mogelijke vragen kunt stellen en zijn er signeersessies met de spelers.  

Samen met de Dalle naar het ABN AMRO kids Day Event:

De Jeugdcommissie van LTV De Dalle zorgt er voor dat jullie kids gezellig mee kunnen naar Ahoy.
Let op dit evenement is dit jaar voor de Kids tot en met 18 jaar.

Programma woensdag:
Je wordt om 12.30 uur op de parkeerplaats van de Dalle verwacht. Wees aub op tijd ;) We zullen dan weer tussen 19.30 en 20.00 uur terug zijn op de Dalle.  

Let op: er zijn daar tennisactiviteiten dus doe je tenniskleding aan en neem je racket mee.
 
Gratis Kids Meal!:
Aan het einde van de dag gaan we uiteraard gezellig met z’n allen wat eten bij de Mac Donalds. Voor extra eten, drinken gedurende de dag en eventueel wat zakgeld moet je zelf zorgen.

Vervoer en begeleiding
:
Er wordt voor vervoer (per auto) gezorgd (vertrek vanaf de Dalle) en er zullen voldoende begeleiders aanwezig zijn. Sowieso gaan mee: Marco en Ester van Duijne.

Kosten
:
De kosten voor de ABN AMRO kids Day zijn € 20,- p.p. dit is inclusief vervoer, parkeren en garderobe. Dit dient vooraf overgemaakt te worden op:  
NL 11 INGB 0674 3134 61  T.n.v. L.T.V. de Dalle o.v.v. ABN Toernooi 2020 + naam kind.  
Let op, de betaling dient voor 1 februari op de rekening te staan zodat de kaarten gereserveerd kunnen worden, staat het bedrag er niet op dan kan je helaas niet mee. Houd rekening met een overschrijvingstijd van max. 2 dagen.  

Aanmelden:
Lijkt het je leuk om mee te gaan dan kun je je aanmelden tot vrijdag 31 januari a.s. via e-mail [email protected]. Ook kan je hier (algemene) vragen stellen. Als je je opgeeft via e-mail, geef dan je naam, leeftijd, telefoonnummer en de naam en telefoonnummer van je ouders door die op die dag bereikbaar zijn.

Nieuwscategorieën Jeugd Commissie